Teen paljon tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaan. Töitäni löytyy niin etelä-Helsingin jugendkodeista, Kallion trendikodeista  kuin myös moderneista espoolaisista omakotitaloista. Teen mielelläni myös julkisten tilojen projekteja. Taustani mainosgraafikkona ja sisustussuunnitelijana on opettanut kuuntelemaan ja toteuttamaan tarkkaan asiakkaan toiveita. Jotkut asiakkaat arastelevat yhteydenottoa, koska miettivät lopputulosta ja mitä jos taulu ei miellytäkään. Huoli on turhaa! Teen kaikkeni, jotta tilaus on sellainen, että se täyttää asiakkaan toiveet. Periaatteeni on, ettei taulua tarvitse lunastaa, jos se jostain syystä ei miellytä. (Poikkeuksena on valokuvasta toteutetut muotokuvat, näistä veloitetaan materiaalikulut.) Kiinnostuitko? Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja jutellaan lisää!

 

Taide katseenvangitsijana

Taide tuo tilaan aina omanlaisensa tunnelman ja toimii tehokkaana katseenvangitsijana. Tauluista on myös helppo aloittaa keskustelu - jokainen voi tulkita ja kokea teoksen omalla tavallaan, yhtä "oikein". Monet teokseni ovat abstraktin ja esittävän välimaastossa, jättäen tilaa tulkinnalle ja mielikuvitukselle.

 

Tilaustyötä miettiessä taulun koko on yksi määräävä tekijä sillä taulu useimmiten sijoitetaan johonkin olemassaolevaan tilaan. Kukka-asetelma pienellä 30x40 cm kankaalla on hyvin erilainen kokemus kuin vaikka 100x100 cm kokoinen nykytaiteen abstrakti teos ja se myös vaikuttaa tilan kokemiseen eri tavoin. On tärkeää saada kokea taulu tilassa, johon se lopulta asetetaan. Siksi voit aina sovittaa kaikkia tauluja ilman ostopakkoa. Tämä koskee myös erikseen tehtyjä tilaustöitä. Jos taulu ei ole juuri sinulle niin sopiva kuin olet ajatellut, niin sen voi palauttaa. Autan sinua myös halutessasi koon määrittelyssä.

 

Näin tilaat taulun

 

Tilaustaulu on uniikki, juuri sinulle suunniteltu teos. Kun haluat taulun itsellesi, lahjaksi tai vaikka liiketilaan niin voit miettiä jo valmiiksi taulun kokoa ja tilaa johon se tulee sijoittumaan. Autan sinua tarvittaessa koon määrityksessä. Voit ottaa tilasta kuvia ja myös jo mahdollisista muista tauluista joita tilassa on. Samoin voit miettiä taulun värimaailmaa (esimerkiksi jos on joitain värejä joista et pidä lainkaan) ja haluatko abstraktia tai esittävää. Jos tämä tuntuu hankalalta, niin ei stressiä, saan kyllä kyseltyä tarvitsemani tiedot kun keskustelemme. Jos sivustollani on joku teos, joka on tyylillisesti sitä mitä haet, niin voit mainita siitä. 

 

Tilaustyön prosessi eteneen yhteydenotosta ja toiveiden kartoituksesta niin, että sovimme aikataulun työlle. Maalaan taulun ja otan siitä kuvat. Taulua saa sovittaa tämän jälkeen rauhassa kotona tai liiketilassa. Jos taulu miellyttää ja haluat pitää sen, lähetän taulusta laskun. Koen aina suurena kunniana päästä osaksi jonkun perheen tai paikan tarinaa. Ota yhteyttä ja jutellaan miten sinun unelmien taulu voitaisiin toteuttaa. Soita tai lähetä viestiä ja aloitetaan.

 

Kaikki PiaRydmanArt-taulut ovat originaaleja, yksittäiskappaleita ja ne on maalattu joko laadukkailla öljy- tai akryyliväreillä tai kuivapastelleilla. Käytän aina taiteilijatasoisia kangaspohjia ja saat halutessasi taulut ripustusvalmiina (ilman kehyksiä). Taulujen hinnat vaihtelevat tekniikan ja koon mukaan. Kiinnostuessasi jostain sivuston teoksesta tai halutessasi tilata oman taulun, voit laittaa viestiä Pialle tai soittaa +358 40 7570 425. 

 

Taulujen hintaesimerkkejä

 

Lemmikkimuotokuva öljyväreillä 33x24 cm 245€ 

Taulukoko noin  40x50 cm, hinta alkaen 350€

Taulukoko 80x80 cm, öljyväri- tai akryyli, hinta alkaen 650€

Taulukoko 100x100 cm, öljyväri- tai akryyli, hinta alkaen 800€

Taulukoko 100x120cm, hinta alkaen 900€

Tätä suuremmat alk 1200€ >

 

Kaikki hinnat sisältävät alv 10%/24%

 

Tutustu taiteilijaan >> 

 

Tutustu teoksiin >>

 

Seuraa meitä Instassa @piarydmanart >>

 

Taulut ja tilaustyöt 

TILAUSTYÖT