Parhainkin suunnitelma on vain niin hyvä kuin sen toteutus. Remontit ja erilaiset rakennusprojektit ovat usein myös yllätyksiä täynnä. Onkin hyvä harkita, haluatko pitää suunnittelijan mukana myös projektin toteutusvaiheessa. Saat halutessasi meiltä tarjouksen myös projektinhallinnasta. Suunnittelija on silloin tiiviisti yhteydessä projektin toteuttajiin, urakoitsijaan, tavarantoimittajiin ja huolehtii omalta osaltaan aikataulusta ja projektin tehokkaasta etenemisestä. Suunnittelija myös osallistuu mahdollisten projektinaikaisten ongelmien tehokkaaseen ratkaisuun. Tämä on erityisesti julkitilaprojekteissa korostuva asia. 

 

Kokemus erilaisista remonteista on tärkeä lisäetu projektinhallinnassa. Feenix Design on  toteuttanut useita remontteja ja erilaisia asennustöitä erityisesti Helsingin keskusta-alueella. Saat halutessasi koko remontin kauttamme. 

 

Ota meihin yhteyttä ja sovitaan maksuton tarvekartoitus. Tapaamisen perusteella saat tarjouksen ja sopimusehdotuksen. Soita +358 40 7570 425 tai laita viestiä.

 

Toteutetaan yhdessä unelmiesi projekti!

 

 

Projektinhallinta ja remontit

Projektinhallinta ja remontit