Erilaiset materiaalit ja pinnat määrittävät hyvin pitkälle tilan tunnelmaa. Voimakkaat värikontrastit luovat täysin  erilaisen aistielämyksen kuin pehmeät ja keskenään samantyyppiset värimaailmat. Tekstiilit pehmentävät ja inhimillistävät tilaa ja toimivat myös akustisina ratkaisuina. Voit valita tämän osaksi suunnittelukokonaisuutta tai vaikka tilata pelkän materiaali- tai värisuunnitelman.

Kiintokalusteiden suunnittelu on usein tarvekartoituksen seuraava vaihe. Kalusteet ovat joko kiinteitä, (kuten kaapistot, keittiön kalusteet, erilaiset kiinteät hyllyt) tai irtokalusteita (huonekalut). Kun tiedetään miten tilan halutaan toimivan, päästään suunnittelemaan myös tarpeet täyttävää kalustesuunnitelmaa.

Tilasuunnittelu perustuu tarvekartoitukseen. Tila voi olla yksityinen tai julkinen, tai osa isommasta kokonaisuudesta. Tilan toimivuus on osaavan suunnittelun keskiössä. Suunnittelemme tilaratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin, sinua kuunnellen.

Materiaalit, tekstiilit ja värit

Kalustesuunnittelu

Vakiohuoneet

Valaistussuunnittelu

Projektinhallinta, remontit

Graafinen suunnittelu

Julkitiloissa sisustussuunnittelua usein täydentää yrityksen tai yhteisön muu visuaalinen ilme. Ikkunateipit, menut, huonetaulut ovat kaikki esimerkkejä osa-alueista, joita yhdistämme sujuvasti perussuuunnitteluun. Saatat olla vasta perustamassa uutta yritystä tai avaamassa toimitilaa ja tarvitset visuaalisen ilmeen?

Sisustussuunnittelu onnistuu lopulta kuitenkin vain, mikäli se toteutetaan suunnitelmien mukaan. Voit tilata suunnittelun lisäksi projektinhallinnan, jossa suunnittelija on tiiviisti mukana toteutusvaiheessa ja työskentelee valitun urakoitsijan kanssa. Voit myös tilata suunnitelman koko tai osatoteutuksen kauttamme.

Oikean valaistuksen merkitystä toimivassa sisustussuunnittelussa ei voi liikaa korostaa. Valaistus suunnitellaan ihanteellisesti siinä vaiheessa kun tiedetään tilan toiminnallisuus ja kalusteiden sijainti. Hyvä valaistus rakentuu toiminnallisuutta tukevan yleisvalaistuksen ja tunnelmaa tuovien kohdistettujen valaistusratkaisujen varaan. 

PALVELUT

Tilasuunnittelu

Asiakkaan toiveiden ymmärtäminen ja yhteinen näkemys suunnittelun suunnasta vie haluttuun lopputulokseen.