Materiaalisuunnittelusta puhutaan silloin kun tilaan valitaan erilaisia pintoja. Lattiamateriaalit,  seinämateriaalit, erilaiset tasot ja laatat ovat esimerkkejä näistä. Lattia ja katto ovat tilan suurimmat pinnat seinien lisäksi. Valinnat niiden suhteen ovat ratkaisevia tilan tunnelman ja tyylin määrittelyssä. Kylpyhuoneen laattavalinta ja mahdollinen ladontasuunnitelma tai keittiön välitilan suunnittelu voivat olla materiaalisuunnittelun kohteita.

 

Värisuunnitelma

Värisuunnitelma kulkee käsikädessä muun suunnittelun kanssa. Voit tilata värisuunnitelman myös erikseen tai se voi olla osana muuta suunnitelua. Värisuunnitelmassa valitaan esimerkiksi seinämaalit ja tapetit ja ohjeistetaan yleinen värimaailma muihin pintoihin ja materiaaleihin. 

 

Tekstiilisuunnitelma

Kun tilassa on muu toiminnallisuus kunnossa, kalusteet oikeilla paikoillaan ja valaistus toimiva, on aika miettiä tekstiilejä. Millaiset verhot ja millä ominaisuuksilla toimivat tilassa? Minkälaiset matot sopisivat tilaan ja minkälaiset vuodetekstiilit antaisivat tilalle sen pisteen iin päälle? Tekstiilit pehmentävät tilaa ja tuovat inhimillistä lämpöä. Ne toimivat myös akustisina pintoina vaimentaen ja ohjaten äänen kulkua. 

 

Kyllä, haluan materiaalisuunnitelman

Hienoa! Seuraava vaihe on ottaa meihin yhteyttä ja sopia maksuton tarvekartoitus. Tapaamisen pohjalta saat tarjouksen suunnittelusta. Mikäli tarjous johtaa sopimukseen edetään suunnittelussa. Saat yksityiskohtaiset suunnitelmat materiaaleista, väreistä ja tekstiileistä. Suunnitelman pohjalta voit tehdä kätevästi tuotehankinnat. Soita +358 4 7570425 (Pia Rydman) tai lähetä sähköpostia. 

Materiaalisuunnitelma voi olla osa kokonaissuunnittelua tai voit tilata tämän osion erikseen.

 

 

Materiaalit, pinnat, tekstiilit, värit

Materiaalisuunnittelu