Oletko aina halunnut maalata oman taulun, muttet oikein tiedä mistä aloittaa? Tule maalaamaan kanssani kotiateljeeheni Helsingin Kruununhakaan. Järjestän kursseja joiden tavoitteena on auttaa sinut maalaamisen alkuun. Maalaaminen on rentouttavaa, energisoivaa ja erittäin palkitsevaa. Voit myös koota oman kurssin (max 5 osallistujaa) tai tulla maalamaan omaa teosta ateljeeheni. Ota rohkeasti yhteyttä ja tutustutan sinut maalaamisen maailmaan!  Pia pia@piarydmanart.com tai soita 040 7570 425. Loistava idea myös viettää päivä ystävien kanssa vaikka juhlapäivän merkeissä.

 

Sommittelun perusteet

Sommittelun perusteet-kurssipäivä on  syväsukellus maalaamisen keskeisiin tekijöihin. Käymme päivän aikana läpi taulun suunnittelun elementit ja miten niitä käytetään tehokkaasti. Teemme teoriaosuudessa pieniä harjoituksia ja sitten pääset maalaamaan omaa taulua. Kurssi sopii erinomaisesti sinulle, joka vasta aloitat maalaamista tai myös sinulle, joka haluat saada selkeämmän kokonaisuuden somittelun periaatteista. Sommittelun rooli korostuu erityisesti abstraktissa ilmaisussa. Keskitymmekin tällä kurssilla abstraktiin ilmaisuun.  Maalaamme akryyliväreillä. Ensikertalaiset lämpimästi tervetuloa!

 

Valöörit

Tällä kurssipäivällä keskitymme ymmärtämään erot värien ja valöörien kesken ja pääset työstämään omaa valöörimaalaustasi. Valöörit on keskeinen osa onnistunutta sommittelua. Onnistunut valööri lumoaa katsojan ja saa hänet viettämään pitkän ajan teoksen parissa. 

 

Värit-kurssi 

Kun sommittelu ja valöörit ovat hallussa, on aika tutustua lähemmin värien käyttöön osana sommittelua. Päivän aikana tutustumme värien sekoittamiseen, värien lämpötiloihin ja opettelemme väriharmonioita. Pääset maalamaan omaa teosta, jossa pääosassa ovat värit! 

Kurssikalenteriin tästä >>

 

Vapaata maalausta

 

Haluatko työstää omaa teosta ja tarvitset siihen hieman henkistä tukea ja ulkopuolista silmää? Tule maalamaan kanssani kotiateljeeheni. Opastan sinua eteenpäin ja autan tekniikoissa. Ota rohkeasti yhteyttä. 

 

 

 

Tutustu taiteilijaan >> 

 

Tutustu teoksiin >>

 

Seuraa meitä Instassa @piarydmanart >>

 

 

 

 

Maalaa Pian kanssa - kurssit

MAALAUSKURSSIT