Graafinen suunnittelu on läsnä arjessamme ja emme välttämättä edes huomaa sitä. Suosikkilehti on saanut ilmeensä graafisen suunnittelijan toimesta, kaunis viinipullon etiketti on myös huolellisen suunnittelun tulosta ja ketsuppipullon pakkaus on syntynyt graafisen suunnittelijan koneella. Visuaaliset viestit täyttävät päivämme ja usein niiden taustalla on huolella harkittu suunnittelu, joka vie viestiä tehokkaasti haluttuun suuntaan. 

 

Logot, käyntikortit, esitteet...

Oletko perustamassa omaa yritystä tai tarvitseeko logosi ilmeen uudistusta? Haluaisitko tyylikkäät käyntikortit tai yritysesitteen, joka vahvistaa yritysilmettäsi? Feenix Design tarjoaa graafista suunnittelua niin pieniin kuin suurempiin projektiin. Logosuunnittelu, käyntikortit, kirjan kannet,erilaiset kutsut sekä  esitteiden, lehtien ja kirjojen taitto ovat esimerkkejä kauttamme tilatuista graafisista töistä. 

 

Graafinen suunnittelu osana tilasuunnittelua

Graafinen suunnittelu voi olla myös osana tilasuunnittelua. Messuosaston elementit ovat usein myös tiedottavia, julkinen tila näkyy ikkunoiden kautta ulospäin ja logonäkyvyys täytyy miettiä muuhun suunnitelmaan sopivaksi. Ravintolan menut ja erilaiset irtostandit ovat myös osa tilaa ja toisaalta graafista ilmettä. 

 

Feenix Design tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisiin suunnittelutarpeisiin. Ota yhteyttä ja soita +358 7570 425 tai lähetä viestiä Kartoitetaan miten voisimme olla sinulle parhaiten avuksi! 

Graafinen suunnittelu viestin pohjana

Graafinen suunnittelu