Sisustussuunnittelu ja remontit

Suunnittelutoimisto Feenix Design on vuonna 2006 perustettu,  suunnitteluun keskittyvä yritys. Feenix Designilta saat sisustussuunnitelmat julkisiin ja yksityisiin tiloihin remonttitoteutuksineen, laadukasta graafista suunnittelua sekä yksilöllistä taidetta taulujen muodossa. Tutustu tarkemmin palveluihimme>

Sisustussuunnittelija ratkaisee tilaan liittyviä ongelmia. Ne voivat koskea koko tilaa kattaen laajat suunnitelmat toiminnallisuudesta ja kalusteista aina pintoihin, valaistukseen ja väreihin. Tai ne voivat olla hyvinkin pieniä, mutta tärkeitä osa-alueita kuten haastavan muotoinen eteinen tai keittiö, jonka toimivuus halutaan varmistaa. 

Graafinen suunnittelu voi olla osana tilasuunnittelua esimerkiksi ikkunateippauksena, yritysilmeeseen sopivana kuramattona tai ravintolan menuna. Voit tilata myös pelkän graafisen suunnittelun; vaikka uuden logon, käyntikortit tai yritysesitteen. Toteutamme graafista suunnittelua pienistä toimeksiannoista laajempiin kokonaisuuksiin.

Tilaan sopiva taulu, teos,  joka koskettaa katsojaansa syvästi muuttaa tilan tunnelmaa. Neutraali sisustus syttyy eloon värikkäällä teoksella, toisaalta taulu voi toistaa sisustuksen värimaailmaa leikitellen enemmän muodoilla ja kontrasteilla. 

 

Haluaisitko teoksen, joka on suunniteltu juuri sinulle, sinun kotiisi tai liiketilaasi? Voit tilata taulun huoletta - saat aina sovittaa taulua rauhassa sille varatussa tilassa. Tilaustöille ei ole myöskään koskaan ostopakkoa, on tärkeää, että taulu on kaikin tavoin sopiva ostajalleen. Tutustu tarkemmin tauluihin ja tilaustöihin >

suunnittelutoimisto

FEENIX DESIGN